4

Construcții civile

Când construim ne gândim întotdeauna la durabilitate, ceea ce presupune cunoștințe temeinice dar mai ales seriozitate, atunci când vorbim despre construcția unei case, a unei vile, sau a unui imobil de mari dimensiuni. Gama construcțiilor civile și industriale presupune implementarea

1

Renovări și consolidări clădiri

În România, structurile care necesită consolidări sau reabilitări sunt numeroase, iar lucrările se pot derula pe durate lungi. Intervenția structurală în cazul unei clădiri existente este este dificilă, cu atât mai mult în condițiile în care structura are o vechime

5

Inchirieri utilaje

Mural Serv oferă servicii de închirieri utilaje, în funcţiile de cerinţele pe care le aveţi. Parcul nostru are în componenţă o gamă variată de utilaje, care pot acoperi necesităţile pe care le-aţi putea avea pentru lucrări în contrucţii.

Sună-ne pentru orice sfat cu privire la domeniul construcțiilor. Suntem profesioniști, știm ce vorbim!

0749.089.303

Contact

Serioși și profesioniști

Am avut un proiect pentru o lucrare de alimentare cu apă și am apelat la Mural Serv, la recomandarea unei cunoștințe mai vechi. Serviciul a fost impecabil iar bugetul din oferta inițială nu a fost depășit.

Ionuț Popescu Superb Residence

Cu Mural Serv nu veți da greș

Se ocupă de tot, cu o atenție fantastică la detalii. Ii recomand cu încredere. Felul în care au comunicat încă de la începutul proiectului a fost un lucru neobișnuit pentru o echipă din construcții. Am fost surprins în mod plăcut.

Virgil Ardelean (Administrator Imob Grup)