Activitățile pe care le întreprindem zi de zi în locuințele noastre sunt influențate în mod covârșitor de eficiența și eficacitatea instalațiilor care ne deservesc. De funcționarea optimă a acestora depinde atât confortul cât și sănătatea noastră de zi cu zi. Alimentarea fără probleme cu apă, electricitate, gaz, dar și procesele de încălzire a locuintei ne asigură confortul necesar pentru a ne urmări preocupările zilnice.

De aceea este esențial să ai siguranța unor servicii de montare și întreținere de calitate, pentru echipamentele

Pentru ca ne dorim sa contribuim activ la procesele ce tin de confortul dumneavoastra, noi va oferim cele mai bune servicii de montare si intretinere a instalatiilor termice, putand enumera aici cateva dintre operatiunile cele mai comune pe care le-am realizat.

Mural Serv va ofera astfel serviciile de montaj a centralelor dumneavoastra termice, indiferent de combustibilul pe baza caruia functioneaza acestea: solid sau gazos, dar si servicii de montare centrale termice in condensatie. Montam de asemenea boilerele necesare incalzirii apei si prepararii agentului termic, dar ne ocupam de asemenea si de montajul panourilor solare necesare pentru a eficientiza costurile datorate electricitatii.