Instalatiile in general sunt proiectate sa reziste pentru o perioada cat mai mare de timp. Cu toate acestea insa uneori se poate intampla ca de la o defectiune aparent minora sa apara probleme mult mai mari, mai ample si mai grave care sa ne puna instalatiile in incapacitate temporara sau totala de functionare.
Noi, cei de la Mural Serv incercam in fiecare zi sa rezolvam situatiile care tin de interventia unor adevarati specialisti in ceea ce priveste instalatiile electrice. De la un circuit defect si pana la montarea tablourilor electrice, de la schimbarea prizelor la realizarea intregului circuit de alimentare cu energie electrica a unei constructii, fiecare dintre aceste lucruri fac parte din gama de lucrari pe care o realizam.
In mod cert nu oricine poate face aceste lucruri si din exces de responsabilitate noi alegem sa trimitem la lucrari cele mai experimentate echipe. Impamantarile, racordarile la energie electrica, instalatiile paratrasnet, realizarea si intretinerea de instalatii electrice interioare de orice fel,cablajele in situatii speciale, toate aceste lucruri sunt realizate de catre specialistii nostri, deoarece este vital ca o persoana specializata sa se ocupe de aceste lucruri, din considerente de siguranta. Mai mult decat atat noi suntem gata sa intervenim chiar si in cazul produselor ce necesita alimentare electrica, insa care datorita specificului sunt mai pretentioase decat aparatele uzuale. Ne referim aici la legaturi aferente instalatiilor de incalzire in pardoseala, sau la sisteme de pompare.
Efectuam lucrari de instalatii electrice pentru constructii noi si vechi, case, vile, blocuri, instalatii de curenti slabi, instalatiilor electrice de curenti tari – iluminat, prize, forta, servicii de mentenanta profesionala pentru sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri, asociatii de propietari, ansambluri rezidentiale.
Alimentarea cu energie electrica este foarte importanta, desi constientizam aceasta necesitate doar atunci cand nu mai beneficiem de aceasta resursa. Noi credem in principiul de a face lucrurile in mod corect, fara a ne abate de la normele de calitate. De aceea nu am facut si nu vom face compromisuri atunci cand vine vorba despre energia electrica. Lucrarile executate de noi vor avea garantia functionarii corecte si siguranta utilizarii.
Ne ocupam si de mentenanta acestor sisteme, ajutand la pastrarea retelelor de electricitate in bune conditii. Desi pare un aspect de neglijat mentenanta retelelor electrice este foarte importanta. Doar asa poti cunoaste in mod anticipat care sunt problemele ce pot aparea pe parcursului utilizarii normale a echipamentelor si poti preveni eventualele mici incidente datorate unei functionari defectuoase.
Grija fata de instalatiile electrice trebuie sa ocupe o pozitie foarte importanta. Responsabilitatea fata de noi insine si fata de cei din jurul nostru este cea care trebuie sa ne motiveze sa nu realizam anumite legaturi in regie proprie deoarece facute in mod eronat ele pot conduce catre avarii destul de serioase.
Este important sa nu traim cu convingerea ca aceste lucrari sunt scumpe atunci cand sunt realizate de catre o firma specializata, deoarece pretul cel mai mare pe care il poate cineva plati este chiar viata. Noi, cei de la Mural Serv nu pretuim doar viata, ci consideram ca aceasta trebuie traita fara grija problemelor si fara teama “drobului de sare”. Pentru aceasta insa oferim o gama larga de servicii ce include si interventiile in cazul instalatiilor electrice, astfel incat desfasurarea activitatilor zilnice ale oricarei persoane sa nu fie prejudiciate.