Rețele alimentări apă

teviRețelele de alimentare cu apă sunt unele dintre cele mai importante sisteme pe care o firmă de construcţii le oferă. Datorită duratei lungi de utilizare pe care acestea o presupun, realizarea lor necesită cunoștințe avansate şi un nivel de calitate foarte bun cu scopul de a evita anumite probleme ce pot apărea pe durata exploatării acestor sisteme.

Rețelele de alimentare cu apă sunt sisteme de țevi şi conducte care au capacitatea de a transporta apa, indiferent de felul acesteia, acolo unde este nevoie de ea. Este important ca aceste sisteme să fie îmbunătăţite continuu dpdv constructiv, dar concomitent şi materialele utilizate să fie în concordanță cu necesitățile specifice solicitărilor pentru care a fost proiectat sistemul.

Mural Serv posedă logistica dar şi experienţa necesară pentru a oferi clienților săi servicii de alimentare cu apă, la cel mai înalit nivel calitativ. Suntem calificaţi pentru realizarea acestor tipuri de lucrări, dar şi pentru reparaţii şi întreţinere. Avem echipe specializate de muncitori, pentru aceste servicii de anvergură, care realizează lucrările la timp şi cu maximă seriozitate pentru a fi siguri de calitatea branșamentelor realizate.

Canalizări și drenaje.

Canalizările şi drenajele sunt aspecte importante în domeniul construcţiilor, deoarece asigură igiena şi curățenia atât la nivel individual cât și la nivel comun.
La Mural Serv cunoaștem importanta evacuării în siguranță a apei de orice tip, de aceea canalizările trebuie tratate ca sisteme de maximă de importanţă. Realizarea reţelelor de canalizare dar şi întreţinerea şi reparaţiile necesare, sunt situaţii care trebuie să cadă numai în sarcina firmelor specializate pe acest segment particular al construcțiilor.

Lucrările la canalizări și drenaje nu sunt deobicei vizibile. În plus, condițiile de exploatare ale acestor sisteme presupun operațiuni dificile atunci când ansamblul funcționează deficitar. De asemenea pentru o lucrare sub apă sunt necesare materiale speciale, cum ar fi mortarele rapide ce actioneaza chiar si sub flux continuu de apă.

Ne informăm întotdeauna cu privire la cele mai moderne metoade de evacuare și drenare a apelor, fie că ne referim la utilajele și instrumentele consacrate, sau utilaje moderne de tipul pompelor submersibile dotate cu tocătoare sau nu, care să faciliteze procesul de drenare.